~~Bungamekar~~

By: bunga mekar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Jun-2009 01:02 Email | Share | | Bookmark
Penang#1 - Jalan2 @ Rumah P.Ramlee

 
 
 
asalnyer tak tau ndak ke mana...sebab, keadaan cuaca yg terik n bahang semacam...membuatkan badan rasa x selesa.. . Anak2 pulak lagik suka kalu tak berjalan, coz dah seronok berendam dalam pool.. ..tapi bila call atuk (my ayah), n dia suggest kat cucu dia suh p umah P.Ramlee..apalagi..budak2 ni dok pujuk ayah dia bawak p ke sana... sebab tak berapa familiar sangat arah umah seniman ni..(dah ler 3 orang kami tanya..tiga2 salah bagi arahan...apa daaa..orang Penang pun tak tau umah seniman ni... ..yg best tu, ada yg siap bagi arah..."cari aje jalan P.Ramlee"..(rupa2nya umah seniman ni dah di pindahkan dari tapak asal..bukan ler, betul2 kat jalan P.Ramlee..tapi berdekatan dengan Sekolah Menengah Abdullah Munshi...
p/s >>dalam umah di larang bergambar...




qayyum bergaya dgn basikal kesayangan P.Ramlee..
basikal yg digunakan untuk ke kelas latihan muzik di kampung..


Friday, 19-Jun-2009 01:27 Email | Share | | Bookmark
Morning Breakfast@Holiday Inn

qayyum - standard,nasi lemak
qistina - western nyer tekak
 
View all 9 photos...
hmmm...dok hotel kalu ndak breakfast ngan suasana yg tenang n selesa jawabnyer kena ler "bangun awal"... ..silap ari bulan menu dah abis..melopong ler n kena breakfast kat luor ler pulok .Kejut kan bebudak ni jam 7.30 pagi...gosok gigi n cuci muka jer dulu...(anak2 ler) mak n bapak budak dah mandi dah...




aksi ayie lepas minum expresso...


Thursday, 18-Jun-2009 01:14 Email | Share | | Bookmark
Holiday Inn, Batu Feringghi-Pool Side#

 
 
ndak kencing la...
View all 6 photos...
Macam biasa...bebudak memang pantang jumpa pool ..sampai2 jer qayyum n qusairy dah terjerit ndak p swimming...lupa segala penat masa dok dalam kete...apalagi, layannnnn
p/s Holiday Inn ni ada dua block..kami dok block yg ngadap seaview..(Beach WIng), satu lagi block hala ke jln raya...really recommended...






Wednesday, 17-Jun-2009 01:54 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 @Penang - Baru Sampai

 
 
salam...ni entry last week..
setelah berbulan lama nyer my1 buzy ngan keje n meeting yg x sudah2..tiap2 ari..finally my1 dapat gak bercuti...dis time nyer holiday my1 nyer planning from A-Z.. ..ke Penang lagi... 2 minggu sebelum school break my1 dah pukul canang kat mykids..apalagi bebudak ni...senyum lebor ler coz dah lama ayah dia x spend cuti with them...hmmmm...tu la anak2 kan... hati n perasaan dioarang kena amik kira gak..as a parents, kita jgn buat tak kisah jer..
my1 booking 3hari 2 malam @ Holiday Inn, Batu Ferringhi,Penang. From KL lebih kurang jam 11.00 pagi.Sepanjang jalan banyak betul accident.Selisih gak ler ngan bus yg accident bawak student @ Tapah tempoh hari...





>> to bro jeff >> i x leh put comment in yr FP ler..my name kena blacklist ker..


Monday, 15-Jun-2009 10:52 Email | Share | | Bookmark
@@Khairun Shafinaz Md Hilmi Wedding@@

 
 
 
View all 9 photos...
salam...entry last month..finaz, my opis mate wedding. hubby dia chef @ eastin hotel (kalu tak silap)..
so sweet n cute da bride n brideroom...


wit melissa..





[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net